Hvem vi er

Om oss

Om Bardufosstun

Velger du å bo på Bardufosstun har du alle muligheter foran deg. Enten du vil ha en aktiv ferie med vandring i naturen, ski, trening eller en rolig ferie med avkobling i naturskjønne omgivelser og kanskje en tur i tyrkisk dampbad i verdens nordligste badeland?

Bardufosstun ble i sin tid bygd for idretten. Tanken om Bardufosstun som samlingssted for Nord Norsk ungdom ble født av Ole Reistad(død 1949). Siden den gang har det skjedd mye.

 • I 1962 ble utvalg oppnevnt for å planlegge Bardufosstun.
 • I 1966 ble 4 hytter, spisesal og undervisningssal åpnet.
 • I 1967 ble den første bestyrer ansatt, William Engseth
 • I 1969 utbygd med gymsal, garderobe, skistall og lignende.
 • I 1976 utbygd med anneks-8 dobbeltrom/oppholdsstue.
 • Anlegget ble restaurert og påbygd i 1990 (hotellfløy/kursrom), og Troms idrettskrets hovedadministrasjon ble bygd og tilknyttet bygget.
 • Mange Nord Norske toppidrettsutøvere mener at Bardufosstun har hatt stor betydning for deres karriere.
 • Kjente navn som Jan Lindvall, Vegard Ulvang, Marianne Dahlmo, Fred Børre Lundberg, Bjarte Engen Vik, Alexander Os og mange andre har ofte benyttet stedet.
 • Mennesker med fysisk, psykisk og sosial funksjonshemming har også benyttet stedet til idrettslig aktivitet.
 • Bardufosstun har fremstått som hele Nord Norges idrettssenter.
 • I dag er Bardufosstun mye mer enn et idrettssenter. Her tar vi imot ALLE.
Vi har flere møterom m/tilhørende utstyr og spisesal med god norsk tradisjonskost, noe som gjør stedet attraktivt også for kurs/konferanser.
Vi har turister som ønsker å bo sentralt i fin natur og faste bedriftskunder som bruker oss i forbindelse med jobb og reiser.

                       Her på Bardufosstun kan du velge ut ifra ønske og behov!

I naturskjønne omgivelser på Rustahøgda, 900 meter fra E6 og 4 km fra Bardufoss Lufthavn, med tur- og skiløyper rett utenfor døra, finner du Bardufosstun. I tillegg til overnatting i ulike prisklasser har vi fasiliteter for trening, møter og kurs/konferanser.

Bardufosstun er et perfekt utgangspunkt, beliggenheten «midt i Troms», i Målselv kommune. Det er ca. 2 timer med bil fra Tromsø, Harstad og Narvik til Bardufosstun.

Naturen utenfor døren gir gode muligheter sommer som vinter for å ta seg en trenings- eller rekreasjonstur etter en lang dag med jobb eller møter. I gangavstand finner du blant annet badelandet Polarbadet, ski- og skiskytterstadion med stort løypenett, inkludert rulleskiløype, fotballhall og tuftepark. Vår beliggenhet gir også mange mulige aktiviteter innenfor en kort kjøretur, vi kan nevne Polarpark som blant annet har bjørn og ulv, Målselv Fjellandsby med sine alpinbakker og for den fiskeinteresserte er Målselva en av de bedre lakseelvene i landet.

Vi tilbyr både overnatting, selskapslokaler, møtelokaler, treningsstudio og mye god mat. Mat kan bestilles som catering, koldtbord, bevertning til møter, middager m.m. Sjekk ut siden for "Vårt tilbud - Mat og drikke" og se om det er noe som kan passe for deg.