Hvem vi er

Om oss

I naturskjønne omgivelser på Rustahøgda, 900 meter fra E6 og 4 km fra Bardufoss Lufthavn, med tur- og skiløyper rett utenfor døra, finner du Bardufosstun. I tillegg til overnatting i ulike prisklasser har vi fasiliteter for trening, møter og kurs/konferanser.

Bardufosstun er et perfekt utgangspunkt, beliggenheten «midt i Troms», i Målselv kommune. Det er ca. 2 timer med bil fra Tromsø, Harstad og Narvik til Bardufosstun.

Naturen utenfor døren gir gode muligheter sommer som vinter for å ta seg en trenings- eller rekreasjonstur etter en lang dag med jobb eller møter. I gangavstand finner du blant annet badelandet Polarbadet, ski- og skiskytterstadion med stort løypenett, inkludert rulleskiløype, fotballhall og tuftepark. Vår beliggenhet gir også mange mulige aktiviteter innenfor en kort kjøretur, vi kan nevne Polarpark som blant annet har bjørn og ulv, Målselv Fjellandsby med sine alpinbakker og for den fiskeinteresserte er Målselva en av de bedre lakseelvene i landet.

Bardufosstun ble i sin tid bygd for idretten. Tanken om Bardufosstun som et samlingssted for nordnorsk ungdom ble født av Ole Reistad, (død 1949). Siden den gang har det skjedd mye og mange unge lovende, så vel som vel etablerte utøvere har vært samlet for trening på Bardufosstun.

Vi tilbyr både overnatting, selskapslokaler, møtelokaler, treningsstudio og mye god mat. Mat kan bestilles som catering, koldtbord, bevertning til møter, middager m.m. Sjekk ut siden for "Vårt tilbud - Mat og drikke" og se om det er noe som kan passe for deg.