Nyheter

Slik planlegger du en perfekt helgetur til Bardufosstun

Drømmer du om å ta en pause fra hverdagen og nyte naturen i vakre omgivelser? Da er Bardufosstun stedet for deg. Her finner du alt du trenger for å lade batteriene, uansett om du vil trene, slappe av eller oppleve spennende aktiviteter.

Først og fremst bør du bestemme deg for hvor lenge du vil bli. Bardufosstun tilbyr overnatting i ulike prisklasser, enten du ønsker å bo på hotell, i hytte eller i annekset. Så kan du planlegge aktiviteter ut fra hva som passer best for deg. Hva med å utforske de flotte tur- og skiløypene rett utenfor døra, eller ta en tur til Polarparken for å se på bjørner og ulver? Kanskje vil du heller prøve deg på alpint i Målselv Fjellandsby eller slappe av på Polarbadet? Valgene er mange.

Når du har planlagt overnatting og aktiviteter, kan du begynne å tenke på mat. Bardufosstun tilbyr catering og restauranttjenester, og du kan bestille alt fra enkle middager til flott selskapsmat. Hvis du ønsker å lage mat selv, kan du benytte deg av kjøkkenet i hyttene eller annekset.

Til slutt, ikke glem å ta med deg kameraet! Bardufosstun og området rundt byr på mange flotte motiv som er verdt å forevige. Vi garanterer at du vil sitte igjen med mange fine minner etter en tur til Bardufosstun.