Nyheter

Hold ditt neste kurs eller møte på Bardufosstun

Å planlegge et vellykket møte eller en konferanse kan være en krevende oppgave, men med riktig sted å holde arrangementet kan du sikre at alt går etter planen. Bardufosstun er det perfekte stedet for å holde kurs og møter i naturskjønne omgivelser.

Bardufosstun har moderne kurs- og konferanserom som er utstyrt med alt du trenger for å gjennomføre et vellykket møte eller konferanse. Plenumsalen har plass til ca. 100 personer, og kan deles opp i mindre rom. I tillegg finnes det to møterom for 12 personer og ett for 6 personer.

Hos Bardufosstun kan du også bestille bevertning i forbindelse med møter, slik at du kan konsentrere deg om innholdet i møtet og la oss ta oss av det praktiske. Vi kan tilby alt fra enkle lunsjretter til flott selskapsmat etter en lang dag med møter.

Beliggenheten midt i Troms, bare 2 timer med bil fra Tromsø, Harstad og Narvik, gjør det enkelt for deltakerne å komme seg til møtestedet. Og når møtedagen er over, kan deltakerne ta seg en trenings- eller rekreasjonstur i den flotte naturen som omgir Bardufosstun.

Bardufosstun tilbyr også overnatting i ulike prisklasser, slik at du og dine deltakere kan overnatte i nærheten av møtestedet og våkne opp uthvilt til en ny dag med møter og konferanser.

Hold ditt neste møte eller konferanse på Bardufosstun, og la oss hjelpe deg med å gjøre det til en suksess.